VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Ace Frehley och The Struts till Stockholm

Legendariska Ace Frehley kommer till Stockholm tillsammans med brittiska The Struts i sommar.

Konserten går av stapeln den 23 juli 2022 på Skansen i Stockholm och är en del av Skansens rocksatsning där kvällar med bland annat The Hooters och Evanesence är klara sedan tidigare.


Konsertarrangören TADC säger följande om konserten:

“Den legendariska artisten Ace Frehley kommer i sommar att uppträda på Rock på Skansen i Stockholm. Datumet är 23 juli 2022. Dessutom kommer The Struts och ytterligare ett band spela samma kväll.

Ace Frehley är en av originalmedlemmarna i det ikoniska bandet Kiss som debuterade 1974. Ace medverkade på odödliga album som Dressed To Kill, Destroyer och Rock And Roll Over. Efter Ace lämnade Kiss 1982 har han haft en framgångsrik solokarriär med album som Frehley’s Comet och Trouble Walking. Ace var tillbaks i Kiss under perioden 1996-2001 men därefter har det varit fullt fokus på solokarriären igen. Ace har influerat en lång rad av dagens hårdrocksgitarrister och är utan tvekan en av de mest ikoniska och legendariska gitarristerna inom dagens rockmusik.

The Struts kommer från Bristol i England och debuterade 2014 med albumet Everybody Wants. De har nämnt band som Queen, The Darkness och Rolling Stones som sina influenser och det visar ganska bra vad det här bandet handlar om.

Ace Frehley kommer också att uppträda på Skogsröjet i Rejmyre 30 juli 2022.”

Biljetter till Rock på Skansen släpps 8 december 10.00 HÄR » https://tadc.se/

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT