VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Bloodhound Gang

BLOODHOUND GANG orsakade ryskt raseri

64 Shares

Bloodhound Gang

Den amerikanska alternative rock-gruppen BLOODHOUND GANG uppträdde i staden Odessa Ukraina förra veckan. Där lyckades basisten “Evil” Jared Hasselhoff reta upp ryska regeringen med ett scentrick.

Basisten tog en rysk flagga och stoppade ner den i framdelen av sina byxor, varpå han sedan drog ut den bakvägen. Innan tricket passade han på att be publiken att “inte berätta för Putin”.


{youtube}24UpjH4rmNM{/youtube}

Tilltaget har bland annat retat upp Rysslands kulturminister Vladimir Medinsky, som via sin Twitter-sida meddelade att “dessa idioter inte kommer att få uppträda i Ryssland”. Bandet var inbokade att uppträda på festivalen Kubana Festival i södra Ryssland, men den spelningen blev inställd av lokala myndigheter rapporterar Spin Magazine.

Jared Hasselhoff har bett om ursäkt och berättat att han brukar som en del av scenshowen stoppa ner saker i sina byxor. Ryska myndigheter funderar ändå på att polisanmäla händelsen. Basisten blev förhörd av rysk polis i lördags.

Bandet lämnade landet via flyg från Moskva den 4 augusti. Enligt Time ska uppretade ryska människor ha kastat ägg och tomater på bandets van när de åkte mot flygplatsen. 

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter