VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Tickster – Först ut i Sverige med integrerade vaccinationsbevis

Tickster blir det första biljettsystemet i Sverige att integrera vaccinationsbevis för enklare hantering vid inpassering i egna system.

Tickster meddelar idag att de har integrerat scanningen av vaccinationsbevis i sitt entrésystem BoxPoint Mobile, som idag används av tusentals arrangörer inom sport, kultur och mässor runt om i Sverige. Appen finns för både Android och iOS.


– Vi har redan märkt av en viss oro från våra arrangörer kring hur vaccinationsbevis skall hanteras rent praktiskt vid entréer och insläpp. I den här typen av situationer är det extra härligt att ha ett stort team med duktiga utvecklare på plats här i Sverige. Vi har förberett oss för detta under hösten och efter gårdagens besked känns det bra att snabbt kunna serva våra arrangörer och marknaden med en integrerad och smidig scanningsfunktion; som både sparar tid och pengar men som faktiskt också höjer säkerheten vid ett evenemang, säger Johan Skogsberg Försäljningschef.

Den 17 november aviserade regeringen, i samråd med Folkhälsomyndigheten, att man avser att införa krav på vaccinationsbevis för att få delta i allmänna sammankomster. Beskedet kom med kort framförhållning, då det nya regelverket förväntas gälla med start den 1 december 2021.

Annons:

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT