VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Tickster – Först ut i Sverige med integrerade vaccinationsbevis

103 Shares

Tickster blir det första biljettsystemet i Sverige att integrera vaccinationsbevis för enklare hantering vid inpassering i egna system.

Tickster meddelar idag att de har integrerat scanningen av vaccinationsbevis i sitt entrésystem BoxPoint Mobile, som idag används av tusentals arrangörer inom sport, kultur och mässor runt om i Sverige. Appen finns för både Android och iOS.


– Vi har redan märkt av en viss oro från våra arrangörer kring hur vaccinationsbevis skall hanteras rent praktiskt vid entréer och insläpp. I den här typen av situationer är det extra härligt att ha ett stort team med duktiga utvecklare på plats här i Sverige. Vi har förberett oss för detta under hösten och efter gårdagens besked känns det bra att snabbt kunna serva våra arrangörer och marknaden med en integrerad och smidig scanningsfunktion; som både sparar tid och pengar men som faktiskt också höjer säkerheten vid ett evenemang, säger Johan Skogsberg Försäljningschef.

Den 17 november aviserade regeringen, i samråd med Folkhälsomyndigheten, att man avser att införa krav på vaccinationsbevis för att få delta i allmänna sammankomster. Beskedet kom med kort framförhållning, då det nya regelverket förväntas gälla med start den 1 december 2021.

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter