VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Dregen aktuell med konstutställning

Musikern, kreatören och entreprenören Dregen är aktuell med konstutställningen “Artbeat”.

Under tre månader ställer han, tillsammans med den färgstarka konstnären Millan Rouge, ut sina verk på Ulfsunda Slott i Stockholm. Mångfacetterade Dregen designar även möbler och har nyligen startat sitt egna ölmärke Riff. Och när turnerandet stannade upp på grund av pandemin, så har Dregen ägnat ännu mer tid åt sitt måleri. Nu är det dags att visa upp resultatet.


Millan Rouge är jäntan från Bollnäs som anser sig vara en Mademoiselle i allra högsta grad. Hon drömmer sig bort till haute couturens och konstens Paris med penseln, pennan och vinet. Millan Rouge är kaxig och egenkär. Hennes främsta modell är hon själv. Hon inspireras av det dekadenta, divalater och glamour. Ordet vardag är sällan förekommande i hennes ordförråd.

Dregen behöver för de flesta ingen närmare presentation. Förutom att han är gitarrist i två av Sveriges största rockband Backyard Babies och The Hellacopters, så har Dregen även släppt solomaterial samt en självbiografi. Vid sidan av musiken ägnar han sig dessutom åt måleri och design. I vinter står Dregen återigen på scen tillsammans med The Hellacopters. Den 17 och 18 december spelar bandet på Royal Rock Fest på Avicii Arena i Stockholm respektive Göranssons Arena i Sandviken.

Annons:

Utställningen “Artbeat” pågår från den 28 oktober 2021 till och med den 28 januari 2022.

Dregen aktuell med konstutställning 1

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT