VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
gogol-bordello-band-2013

GOGOL BORDELLO till Sverige

0 Shares

gogol-bordello-band-2013
Maniskt. Medryckande. Svettigt. Besynningslöst. Vilt. Vi kan beskriva Gogol Bordello på många sätt men våra personliga referenser speglar bara hur den skönt teatraliska gypsypunken sätter oss helt ur spel.

Den 4 december kommer inga mindre än Gogol Bordello till Stockholm och Debaser Medis. Biljetterna släpps till försäljning den 3 juli klockan 9.00.


Gogol Bordello är på de allra flesta sätt ett unikt band som vackert jonglerar element av punk, gypsy, folk och funk utan att tappa sitt briljanta fokus. Över huvud taget. Från den spastiska festen i Multi Contra Kulti vs. Irony till den energi-boostande Trans-Continental Hustle så har bandet med den karismatiske ledaren Eugene Hütz erövrat en massiv skara fans och underhållit tillströmmande fans över hela vår gröna glob. Den 22 juli droppar bordellens nyaste album Pura Vida Conspiracy ner, ett album som är lika efterlängtat som sommaren själv.

Med Pura Vida Conspiracy inlindat i kappsäcken ger sig Gogol Bordello ut på ytterligare en omfattande vända på scenerna runt världen. Det är i den kulturella smältdegel New York som gycklarna i Gogol Bordello i snart femton år haft sin bas men genom sitt ihärdiga turnerande är det befogat att kalla dem ett band utan hem.

Med gnisslande fioler, vemodiga dragspel och marscherande trummor har bandet murat sig en transportabel stod som det fäktas vilt och vackert ifrån. Den 4 december intar mångfacetterade Gogol Bordello Stockholm och Debaser Medis. Välkomna till festen.

Datum
4.12 – Stockholm, Debaser Medis

Biljetter Stockholm:
Biljetterna kostar 350 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Debaser.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter