VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Rocknytt SRM 13105-480

Rocknytt söker nya skribenter

Rocknytt SRM 13105-480 Brinner du för rockmusik och dess grenar och gillar att skriva? Rocknytt-redaktionen söker nu nytt kunnigt folk, då det är dags att förstärka Sveriges största nyhetsbevakning inom rock/metal. Tveka inte att att skicka iväg din ansökan om du är intresserad!

Vi söker omgående skribenter som har lätt att uttrycka sig i skrift och som kan hjälpa till med nyhetsuppdateringar. Vi ser gärna att du kan publicera flera artiklar i veckan. 


Vi söker även personer som kan göra intervjuer på både engelska och svenska. Här har du chansen att få intervjua några av världens största rockstjärnor.

Duktiga skribenter som inte ligger på latsidan har stor chans att få ackreditering till både festivaler och konserter i hela landet.

Förutom en kortare presentation av dig själv och varför du vill skriva för oss, vill vi gärna att du skickar oss några prover på ditt skrivande. Detta för att vi ska få möjligheten att se hur väl du uttrycker dig i skrift.

Skicka in din ansökan till [email protected] och märk mailet med “skribent” i ämnesraden.

OBS! Allt arbete sker ideellt!

// Ron Dahlgren – Chefredaktör

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Share via
Copy link