VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Black Ingvars blev stalkade av Sungen – nu har de en riktig sommarhit på gång

Efter bara tre dagar har deras låt Öl-lalala fått över 50.000 streams på Spotify och gått upp på deras lista över de 200 mest spelade låtarna. Videon har också fått över 45.000 views på 3 dagar vilket är väldigt mycket på så kort tid, speciellt i semestertider.

”Sungen har förföljt oss de senaste två åren. Han har skickat otaliga mail och sms samt ringt i tid och otid och tjatat om att vi är hans stora idoler och att vi skall släppa en låt tillsammans. Jag hade aldrig hört talas om någon vid namn Sungen. Trodde det var en sjö i Dalarna typ. Ett tag var vi faktiskt lite rädda för denna efterhängsna människa” säger Magnus Tengby gitarrist i Black Ingvars.


”Jag är uppvuxen med Black Ingvars och de var mina stora idoler när jag var liten. Det har varit en dröm länge att få göra en låt ihop med dem, men de var ruskigt svåra att övertyga. Eller att ens få tag i. De svarade inte ens på mail under nästan två år, men när de till sist fick höra demon till Öl-Lalala blev det annat ljud i skällan och gubbarna kände kanske pengadoften när jag kom med min nya låt”, säger Sungen

Fakta:
Black Ingvars hade sitt stora break i slutet av 90-talet och lyckades du sälja smått otroliga 1 miljon skivor i Norden. Bandet har kontinuerligt turnérat flitigt över hela norden sedan dess. Öl-lalala är den första nya låten bandet har släppt på fem år.

Annons:

Sungen är Sveriges enda och därmed absolut hetaste hårdrockskomiker. Han spred uttrycket ”Hårdrocksfredag” rakt in i det Svenska folkhemmet och är numera en välkänd profil med över 100 tusen följare på sociala medier. Sungen har tagit över där Svullo alldeles för tidigt slutade.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Jerry Prütz

Jerry Prütz

Foto: Johnny Gustavsson
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT