VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Parker Lundgren lämnar Queensrÿche

Det amerikanska, progressiva Power Metalbandet Queensrÿche har precis meddelat att en av deras gitarrister slutar i gruppen. Parker Lundgren har ett annat, stort intresse, som han nu vill utveckla och driva vidare.  

Bandet skriver till sina fans: ”Parker Lundgren, gitarrist i Queensrÿche, har nyligen beslutat att hoppa av för att fullfölja ett annat företagsäventyr som han har investerat mycket i under de senaste åren. I över ett decennium har det varit ett stort nöje att se honom utvecklas och blomstra som gitarrist, låtskrivare och framför allt en underbar människa. Parker kommer alltid att vara som en familjemedlem för oss och vi önskar honom all framgång i världen.”


Parker berättar: ”Under flera år har jag varit fördjupad i att samla och sälja gitarrer, liksom sällsynta och fascinerande musikinstrument. Denna passion ledde till öppnandet av min gitarrbutik ”Diablo Guitars” 2019. Sedan dess har min verksamhet vuxit och jag förvärvade nyligen en butik med en fullserviceverkstad. 2020 öppnade min fru och jag ”Lucky Devil Latte”, som snabbt har expanderat till flera platser. Jag kan inte längre ägna den tid och det fokus som Queensrÿche förtjänar. På grund av dessa skäl har jag fattat det svåra beslutet att avgå från min roll som gitarrist i Queensrÿche. Jag vill tacka mina vänner, familj och fans för att ni har gjort de senaste 13 åren till en fantastisk resa. Jag önskar inget annat än det bästa för mina kompisar i bandet, samt crew-besättningen och alla som har stöttat oss.”

Annons:
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT