VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Knights Of The Realm signar avtal

6 Shares

Tidigare i veckan skrev Knights Of The Realm på ett licensavtal med Playground Music Scandinavia.

Bandet, som består av Megalomagnus, Larry ”The Hammer” Shield och Mean Machine, håller på att avsluta inspelningarna av sitt kommande, ännu ej namngivna debutalbum.
Bakom dessa alias döljer sig ett antal veteraner inom det svenska hårdrocksscenen; Megalomagnus heter egentligen Magnus Henriksson och är till vardags gitarrist i Eclipse, som de senaste 20 åren varit mycket framgångsrika både hemma i Sverige och internationellt. Trummisen Larry ”The Hammer” Shield (Lars Sköld) har turnerat och spelat in plattor med legendariska bandet Tiamat sedan tidigt 90-tal. Marcus von Boisman, med artistnamnet Mean Machine, har verkat i hårdrockens skugga i många år och frontat band som Windupdeads och Stormen.


”Vi tror verkligen på det här samarbetet och känner stort förtroende för att Playground förstår vår vision och det vi vill förmedla. Efter samtal med ett antal skivbolag var valet till slut enkelt. Playground verkar tycka att det här är lika kul som vi och ställer siktet så högt man kan önska” säger Marcus von Boisman.

“Intresset för Knights Of The Realm har varit stort och vi har bara fått positivt gensvar” säger Suzan Kverh på Playground Music. “Japan har visat stort intresse och våra partners i GAS och UK är mycket entusiastiska. De förstår alla bandets inriktning och att detta är ett projekt som bygger på genuin kärlek till den heavy metal vi alla älskar”.
En första singel planeras i augusti.

Knights Of The Realm signar avtal 1
Foto: Press
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter