VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Englunds och Shankars projekt Silent Skies skriver kontrakt med Napalm Records

Napalm Records är glada att meddela att den svensk/amerikanska duon Silent Skies, med sångaren Tom S. Englund (Evergrey) och pianisten/multi-instrumentalisten Vikram Shankar, har tecknat ett officiellt kontrakt med det österrikiska skivbolaget.

Artisternas olika musikaliska bakgrund och tidigare erfarenheter har skapat ett kreativt utvecklingsrum för Silent Skies, som sägs ta med lyssnaren på en rörande, melankolisk resa och övertygar med fängslande talang. De arbetar för närvarande med en uppföljare till debuten, som kom förra året.

Silent Skies om nya kontraktet med Napalm Records: ”Vi är stolta över att nu få tillhöra Napalm Records-familjen inför vår kommande andra studioskiva! Vi beundrar teamet bakom denna etikett, liksom mångfalden och styrkan som finns i deras register. Vi kan knappt vänta med att få arbeta med Napalm, för att ge mer musik och innehåll till fansen. Vi ser fram emot ett fruktbart partnerskap med ett av de mest banbrytande skivbolagen, som är i framkant av modern musik!”

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER