VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Englunds och Shankars projekt Silent Skies skriver kontrakt med Napalm Records

9 Shares

Napalm Records är glada att meddela att den svensk/amerikanska duon Silent Skies, med sångaren Tom S. Englund (Evergrey) och pianisten/multi-instrumentalisten Vikram Shankar, har tecknat ett officiellt kontrakt med det österrikiska skivbolaget.

Artisternas olika musikaliska bakgrund och tidigare erfarenheter har skapat ett kreativt utvecklingsrum för Silent Skies, som sägs ta med lyssnaren på en rörande, melankolisk resa och övertygar med fängslande talang. De arbetar för närvarande med en uppföljare till debuten, som kom förra året.


Silent Skies om nya kontraktet med Napalm Records: ”Vi är stolta över att nu få tillhöra Napalm Records-familjen inför vår kommande andra studioskiva! Vi beundrar teamet bakom denna etikett, liksom mångfalden och styrkan som finns i deras register. Vi kan knappt vänta med att få arbeta med Napalm, för att ge mer musik och innehåll till fansen. Vi ser fram emot ett fruktbart partnerskap med ett av de mest banbrytande skivbolagen, som är i framkant av modern musik!”

Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter