The Offspring släpper albumdetaljer

The Offspring går ut med albumdetaljer samt en färsk singel för den som vill ha ett första smakprov på det som komma skall.

The Offspring har gått ut med att de är på gång med sitt första studioalbum på nio år.

Det kommande albumet har fått titeln Let The Bad Times Roll och har release den 16:e april. Albumet kommer att släppas via Concord Records.

Materialet till Let The Bad Times Roll har skrivits och spelats in under flera års tid på olika platser, bland annat i bandets studio på Huntington Beach i Kalifornien. Albumet kommer bli det tredje som The Offspring producerar tillsammans med Bob Rock och det kommer även att bli bandets tionde studioalbum i diskografin.

Den 24:e februari släpptes albumets titelspår för förhandslyssning, tillsammans med en lyrikvideo. Sångaren Dexter Holland har sagt följande om singelns inspiration:

I feel like we’re in a unique period in history where instead of our world leaders saying, ​We’re doing our best,’ it’s more like they’re saying, ​Fuck it,’ and it’s really scary.”

Ni kan lyssna på låten här:

Låtlista Let The Bad Times Roll:

1. This Is Not Utopia
2. Let The Bad Times Roll
3. Behind Your Walls
4. Army Of One
5. Breaking These Bones
6. Coming For You
7. We Never Have Sex Anymore
8. In The Hall of the Mountain King
9. The Opioid Diaries
10. Hassan Chop
11. Gone Away
12. Lullaby

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER