VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
degreed

Degreed har signats av Frontiers

11 Shares

Frontiers Music Srl har signat svenska melodiösa rockbandet Degreed.

Bandet har släppt kritikerrosad musik sedan karriärens början med sitt första album ”Life, Love, Loss” 2010. Därefter har bandet släppt ytterligare fyra studioalbum och turnerat världen över och de har inga planer på att sluta.


Bandet arbetar för närvarande på material för sitt kommande sjätte album som släpps mot slutet av 2021. Sångaren / bassisten Robin Ericsson säger ”Jag kan inte tro att vi ska släppa vårt sjätte studioalbum. Jag är så stolt över det här bandet och jag är mycket ödmjuk över att vi fortfarande finns kvar. Och vad kan passa mer perfekt än att släppa detta album med Frontiers? Det ledande företaget när det gäller melodisk rock och hårdrock! Vårt kommande album kommer att vara just det … ett hårdrockalbum med fantastiska melodier. Våra “gamla” fans kommer inte att bli besvikna, och jag är säker på att vi också kommer att få många nya med den här. ”

På grund av COVID-19-pandemin kunde bandet inte turnera på sitt senaste album, “Lost Generation”, men när situationen tillåter kommer bandet ge sig ut på vägarna. Degreeds senaste singel “The World We Knew” sammanfattar år 2020 och blev “Track of the Week” på Classic Rock Magazine webbplats en vecka efter utgivningen.

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter