VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Save The Noize

Save The Noize presenterar tre nya akter!

Förra veckan berättade vi om projektet “Save The Noize” där delar av Sveriges rockelit samlas för att göra en låt tillsammans för musikerförbundets krisfond. 

Projektet arrangeras av bandet Velvet Insane, Rasmus Harnesk Wiklund (Hårdrock – För Fan podacast, Veritas) och Martin Sweet (Crashdiet). 


Nu presenteras tre nya akter som kommer medverka: Majsan Lindberg från rockbandet Thundermother, som rönt stora framgångar det senaste året med sitt rosade album “Heat Wave”. 

“I en tid som slår hårt och skoningslöst mot livescenen och alla som haft sin ekonomiska trygghet i den så finns det ändå en gnista att hålla vid liv tills allt detta förhoppningsvis passerat. Att vara med och sprida ordet om Musikerförbundet “krisfond” är något som jag mer än gärna bidrar till.” – Majsan Lindberg.

Artisten, låtskrivaren och musiklegenden Peo Thyrén (Noice, Sha-Boom, Easy Action m fl).

“När jag fick frågan om att medverka på inspelningen så var det självklart att tacka ja. Dels för att intäkterna går till en bra sak, och även för att det är hur kul som helst att vara med och leka i studion med dessa stjärnor.” – Peo Thyrén

Samt komikern, programledaren och musikern Marcus Berggren.

Läs mer om projektet på: 

https://www.facebook.com/savethenoize

https://www.facebook.com/velvetinsane

https://www.facebook.com/HRFFpodcast

https://www.facebook.com/VeritasSwe

Om Musikerförbundets Krisfond:

Musikerförbundets Krisfond fortsätter att samla in pengar till stöd för Sveriges alla musiker, artister och scenarbetare som drabbats hårt av coronapandemins restriktioner. 

Tio månader utan normal inkomst i väntan på att livescenens arbetsmarknad ska återuppstå – det känns i frilansvärlden där skyddsnät är ovanligt. Nu är det jul. 

Varje krona som doneras betalas ut och skänker lite lättnad. Swisha valfri summa till: 123 356 14 46

Jesper Lindgren (Velvet

Insane), Martin Sweet (Crashdiet) och Rasmus Harnesk Wiklund (Hårdrock

För Fan – Podcast, Veritas) ligger bakom ”Save The Noize”, ett välgörenhetsprojekt där delar av Sveriges och Norges rockelit samlas för att spela in en singel och musikvideo som släpps till förmån för musikerförbundets krisfond.

Bild Majsan: Guido krapla

Bild Peo: Rickard Liljero Eriksson

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Share via
Copy link