VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

En Svensk Tiger släpper nytt

10 Shares

Den 4:e december släpper En Svensk Tiger nytt igen! 

Det nya släppet heter “Tro” och är en nattvandring genom Göteborg och är en hyllning till all de människor som arbetar som sjuksköterskor, spårvagnschaufförer, renhållningsarbetare och dylikt som håller staden i schack under pandemin. 


En koppling mellan dessa nattarbetande hjältar i stadens tjänst och stadens enda fotbollslag – IFK Göteborg. En kamratförening som har samlat folket och givit dem något att tro på i 116 år! Vi tror på alla änglar i stadens tjänst. 

Låten “Tro” har fått sin inspiration från berättelser av sångarens flickvän, som arbetar som sjuksköterska på Sahlgrenska. Hennes berättelser om hur personalen ställer upp och sliter under pandemin trots låga löner, övertid, omplaceringar och inställda semestrar. 

“Tro” är inspelad och producerad av Pedro Ferreira i Spinroad studios i Lindome.

Vill man höra en gammal låt från En Svensk Tiger i nytt format så släpper kollegan John Dohlsten en cover på “Gustavsgatan 58” den 11:e december där bandet själva kompar på inspelningen. 

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter