Glöm inte att rösta på Rocknytt Topp 20 - Avslutas Lördagen den 24/4 kl 18.00
Rösta på Rocknytt Topp 20 här »
Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Brinner du för rockmusik och dess grenar och gillar att skriva?

Rocknytt-redaktionen söker nu nytt kunnigt folk, då det är dags att förstärka Sveriges största nyhetsbevakning inom rock/metal.

Vi söker omgående skribenter/recensenter som har lätt att uttrycka sig i skrift och som kan hjälpa till med nyhetsuppdateringar. Vi ser gärna att du har intresset och har tiden att kunna publicera några artiklar i veckan.
När det gäller att recensera skivor så är det viktigt att du kan tänka dig att skriva om både oetablerade och etablerade artister.

Förutom en kortare presentation av dig själv och varför du vill skriva för oss, vill vi gärna att du skickar oss några prover på ditt tidigare arbete. Detta för att vi ska få möjligheten att se hur väl du uttrycker dig i skrift.

FOTOGRAFER

Vi söker även efter fotografer i Stockholm och Malmö, som vill fota på konserter och festivaler åt Rocknytt. Även där vill vi att du skickar oss några prover på ditt tidigare arbete.

Flitiga skribenter och fotografer som inte ligger på latsidan har stor chans att få ackreditering till både festivaler (Sweden Rock Festival, Bråvalla, Skogsröjet, Sabaton Open Air, Gefle Metal Festival m.fl) och konserter i hela landet. Tveka inte att att skicka iväg din ansökan om du är intresserad!

OBS! Allt arbete sker ideellt!

LÄS

Läs om oss

Läs igenom vad vi är för typer.

FYLL I

Fyll i formuläret

Förutom en kortare presentation av dig själv och varför du vill skriva för oss, vill vi gärna att du skickar oss några prover på ditt tidigare arbete.

SKICKA

Skicka

Skicka in formuläret. KLART!

Fyll i din ansökan

Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter