ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Liverecension: Serenity – Sabaton Open Air 2019-08-15

Jag älskar bandet på skiva och mina förväntningar var därför höga, nu när jag äntligen skulle få se dem live för första gången i mitt liv.

Höll mina högt ställda förväntningar är då frågan? Svaret är nja. Serenity gjorde i princip det som jag hade förväntat mig av dem, men den där sista lilla pricken över i:et saknades denna kväll. Georg Neuhauser´s röst var lysande, hans scennärvaro likaså och hela bandet verkade vara på riktigt bra spelhumör. Dock svärtades helhetsintrycket ner en aning av det svajiga ljudet. Som förövrigt drabbade ganska många band under årets festival. Låtvalen var helt ok, men de hade lätt kunnat bytt ut mer än hälften av låtarna och ända haft en helgjuten setlista att presentera. Fast de hade gärna fått köra fler låtar från de eminenta plattorna “War Of Ages” och “Codex Atlanticus”. Nu är det förvisso svårt att få plats med allt, när speltiden klockar in på bara c:a 45min och nästa band börjar pocka på uppmärksamheten.


Ska jag summera spelningen, så blir omdömet att spelningen var stabil, men man hade behövt lite mer speltid och lite mindre dagsljus för att showen skulle ha lyft ordentligt.

3.10K Shares
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
MÅNADENS RECENSIONER
FILM
LIVE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter