Doro Pesch’s Warlock – Liverecension Sweden Rock Festival 2017-06-08

”Triumph And Agony” är en av de plattor jag lyssnat på flest gånger de trettio senaste åren. Att då få se Doro framföra detta mästerverk i sin helhet på Sweden Rock gör att jag får gåshud och blir alldeles såld. Hon slänger om låtarna en aning men det gör nästan upplevelsen ännu mer fantastisk. Jag känner mig som en åttarig pojke på julafton när högtalarna på Festival Stage dunkar på med låtar som ”I Rule The Ruins”, ”Three M (inute Warning”, ”Kiss Of Death”, ”Für Immer” osv osv osv…

Där och då så är det jag som skribent för en webzine som drunknar i Doro Pesch låtar. Och när hon för första gången framför låten ”Make Time For Love” live så är det liksom klart. Detta blir oerhört svårslaget under årets festival och är det någon av er som läser detta som spelade in just ”Make Time For Love” så får ni gärna skicka den till min mail ([email protected]).


Oerhört bra spelning där spelglädjen lyser igenom varje sekund under hela setet. Att dessutom solen skiner från en fantastisk himmel gör inte saken sämre. Det här är Sweden Rock för mig. Jag vet att något kommer att golva mig varje år och 2017 var det Doro Pesch som framförde plattan ”Triumph And Agony” i sin helhet.


Vilka: Doro Pesch’s Warlock
Var: Festival Stage (Sweden Rock Festival)
När: 2017-06-08
Bäst: Make Time For Love
Sämst: Jo tjena

[custom-facebook-feed album=10154375498646008 albumcols=4 num=100 exclude=social,link,likebox]

Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter