ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Liverecension: Sister – Bongo Bar, Fabriken, Jönköping 2017-04-13

[media-credit name=”Foto: Kenneth Gustafsson” align=”alignnone” width=”500″]Liverecension: Sister - Bongo Bar, Fabriken, Jönköping 2017-04-13 1[/media-credit]

SISTER är ett band jag länge följt lite på avstånd. Men jag hade hört mycket gott om deras livespelningar och var nyfiken. När de så skulle återvända hem till Jönköping, 8 år efter senaste spelningen på hemmaplan så kunde jag inte missa detta sällsynta tillfälle. Var du inte där då missade du verkligen något!

SISTER bildades 2006 och består idag av Jamie Anderson – sång, Martin Sweet – bas, Tim Tweak – gitarr samt Cari Crow på trummor. Bandet är mycket samspelta och det märks att de verkligen kan sin sak. Vi bjöds på en skön blandning av låtar från bandets tre fullängdsalbum. Publikfavoriter som Would You Love a Creature, Spit on Me och Bullshit & Backstabbing fick publiken att studsa.

Jamie Anderson är en fullfjädrad frontman med outtröttlig energi och full fokus på sin uppgift. Vid ett tillfälle när publiken var lite väl seg, stämde han upp i en av HV71s egna kampsånger och allsången var ett faktum! Efter denna lilla kupp piggnade publiken till rejält.

Jag hoppas verkligen att SISTER ges en möjlighet att återigen få spela här i Jönköping! Då inför en större publik och på en lämpligare dag än Skärtorsdagen, en dag då många reser bort.

[yasr_overall_rating]

Var: Bongo Bar, Fabriken, Jönköping
Bäst: Bullshit & Backstabbing
Sämst: Speldagen!
Betyg: 4/5

RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER