NY VIDEO: Papa Roach - American Dreams (Lyric)

NY VIDEO: Papa Roach – American Dreams (Lyric)

Papa Roach har släppt en video till nya singeln "American Dreams" ...
Läs Mer
NYHETER

Liverecension: Dirkschneider – Garden, Linköping 2016-11-06

udo-dirkschneider-effie-trikili-500Foto: Effie Trikili

Att se Dirkschneider live är sista chansen att höra originalsångaren Udo sjunga alla klassiska Accept-hits live, i alla fall om man ska tro sångaren själv. Men med tanke på att denna konceptturné har varit på vägarna nästan nonstop sedan februari utan ett slut i sikte än så är det nog så att chansen finns kvar en bra stund till.
Denna söndag i Linköping på Garden i Konsert och Kongress-komplexet så är lokalen tämligen välfylld för att vara just veckans sista dag och förväntningarna är ganska höga, även hos mig. Efter att ha blivit bländad av bandets lysande framträdande på Sweden Rock i somras så blir tyvärr inte reaktionen densamma ikväll, utan jag får bara kisa lite extra.
Udo gör mycket rätt. Setlisten är nog för att få snålvattnet att rinna för Acceptfantasten och det bästa är att han har letat upp de lite mer undangömda juvelerna ”Midnight Highway”, ”Screaming For A Love-bite” och ”Midnight Mover”, låtar som dagens upplaga av Accept troligtvis inte ens skulle ta i med tång. Setlisten väger helt enkelt upp för att bandet känns som att de gör en ”en dag på jobbet”-spelning, för de låter ändå musiken sköta snacket. Det är ändå den som är det bästa med kvällen.

Dirkschneider – Garden, Linköping 2016-11-06


Bäst: ”Midnight Highway”, ”Losers and Winners”, ”Metal Heart”

Ämnen

dirkschneider

Relaterade artiklar

Gitarrist lämnar U.D.O/Dirkschneider Gitarristen Kasperi Heikkinen har meddelat att han lämnar U.D.O/Dirkschneider.
Liverecension: Dirkschneider – Liljan, Borlänge 2016-11-04 Jag förstår om denna turné skulle förlängas ytterligare för inte vill Udo sluta spela Acceptlåtar när han ser vilken otrolig respons han får inte bara...
NY LÅT: Dirkschneider – Midnight Highway (Live) Dirkschneider, släpper en live-cd den 28 oktober via AFM Records, som har fått namnet ”Live – Back To The Roots”.
NY LÅT: Dirkschneider – Breaker (Live) Dirkschneider, frontad av just Udo Dirkschneider (UDO, ex-Accept), släpper en live-cd den 28 oktober via AFM Records, som har fått namnet ”Live – Back...
Udo Dirkschneider släpper livealbum med enbart Accept-låtar Dirkschneider släpper ett maffigt livealbum med 24 klassiska Accept-låtar på Vinyl och CD nu i höst.