ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

CRUCIFIED BARBARA – Liverecension från Skogsröjet 2015-07-31

crucifiedbarbara01effietrikili484

Vi har kommit ungefär halvvägs på Skogsröjets första dag och trots att regnet dominerat under dagen så tittar solen fram när det är dags för kvartetten i Crucified Barbara att inta scenen.

Det var inte länge sen jag såg dem på Saliga Munkens lilla scen och festivalen Where’s The Music i Norrköping. Den spelningen präglades av en viss intimitet som en liten scen hör till men vad man kan konstatera efter denna spelning på Skogsröjet är att oavsett scenstorlek är Crucified Barbara ett band som bannemig levererar varenda gång!


Denna fredagseftermiddag blandas det friskt från bandets alla skivor och vi får höra låtar som ”I Sell My Kids For Rock N Roll”, ”My Heart Is Black”, “Everything We Need”,  ”To Kill A Man”, ”Into the Fire”, ”Electric Sky”, ”The Crucifier” och ”Rock Me Like The Devil”.

Genuin spelglädje, scennärvaro och energi som sprider sig till alla närvarande. Vilka jävla brudar och vilket band i världsklass! Det var länge sen jag njöt så mycket av en konsert som jag gjorde med denna, fantastiskt bra!

Datum: 2015-07-31
Plats: Skojsröjet, Rejmyre 
Bäst: “Everything We Need” 
Betyg: 8/10

0 Shares
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
MÅNADENS RECENSIONER
FILM
LIVE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter