ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

DANGER DANGER – Liverecension från Väsby Rock Festival, 2015-07-17

dangerdanger-srf2014-effietrikili-484
Mycket kan man säga om amerikanska Danger Danger och så när som på svenska Rob Marcello är förmodligen sångaren Ted Poley, basisten Bruno Ravel och trummisen Steve West väldigt medvetna om att de är begränsade musiker. Om det ligger bandet till fatet? Inte ett dugg, håller man sig inom sina egna ramar kan man ändå skapa stordåd.

Men visst, det händer både en och två gångar att man önskar att Ted Poley i alla fall kunde sjunga i närheten av så bra som den frontman han är. Ibland låter det riktigt surt. Lustigt nog är den gång han sjunger som allra bäst när han sitter ned för att som första sångare någonsin blir tatuerad på scenen samtidigt som han sjunger ”Feels like love”. Mystiskt, fånigt men ack så underhållande. Att valet på tatuering sedan föll på en sverigeflagga känns dock bara helt naturligt. Ted gillar Sverige och Sverige gillar Ted.


Någon som dock inte är lika imponerade är Bruno som nästan lite skamset får påpeka att han också finns på scen. Den annars så munvige basisten håller mest tyst och låter Ted sköta all interaktion. Om det har att göra med ryktena om bandets framtid som florerar backstage eller ej låter jag vara osagt.

Summa summarum, en dag på jobbet. Nog så god för att räcka till en trivsam kväll men att se Danger Danger parta loss med 1 500 i publiken i England eller lunka runt inför sisådär 300 i Sverige, det sätter sina spår.

Datum: 2015-07-17 
Plats: Väsby Rock Festival 
Bäst: Rob Marcello spelar brallorna av vem som helst 
Betyg: 6/10

10 Shares
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
MÅNADENS RECENSIONER
FILM
LIVE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter