ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Backyard Babies – Liverecension från Sweden Rock Festival 2015-06-05

backyardbabiessrf15-484
Nja, det blir väl aldrig på riktigt va? Förväntningarna är höga, från bandet, från publiken och från musikbranschen som alla väntat på en återsamling av grabbarna i BB. Bubblan är ordentligt uppblåst när de kliver ut på Rock stage en kvart innan 21 men vet ni vad? Det går inte hål på bubblan…det spricker aldrig.

Dregen är som vanligt toktaggad och herr Borg ser nästan lite tagen ut över att det äntligen är dags, att det är nu det händer.. Men det händer som sagt inte, publikresponsen är rätt sval och fast bandet gång på gång försöker jobba igång publiken blir det väldigt tafatt och plastigt. I “The Clash” lossnar det lite och när “Brand new hate” ekar ut får vi lite dämpad entusiasm från händerna längst fram, men sen ebbar det ut igen.. Det blir inte roligare än så här.


Jag är rätt besviken när jag knallar vidare, jag kanske många andra såg mycket fram emot det här. men det lossnade aldrig, det tog aldrig fart och när det var över kändes det som om det knappt hade börjat. Jag måste ge detta en ny chans, vid ett snart nytt tillfälle, jag köper inte det här. Nya tag…det måste bli bättre. Ps. scenbygget var ju fint..

Artist: Backyard Babies

Annons:

Scen: Rockstage 15-06-05

Bäst:….ok, “Brand new hate”

Sämst: höga förväntningar som tyvärr inte infriades

Betyg: 4/10

 

RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT