ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Airbourne – Liverecension från Sweden Rock Festival 2015-06-04

airbourne-srf15-484
Det är synnerligen välfyllt och trångt framför scenen när Australiens näst populäraste hårdrocksband, Airbourne, äntrar scenen.

De som sett bandet innan vet ungefär vad man kan vänta sig, och det blir inte annorlunda denna gång. Bandet börjar på högsta växeln med “Ready To Rock” och ökar bara sedan ju längre konserten går. Det märks verkligen vilken väloljad maskin Airbourne har blivit med tiden, utan att för den delen tappa den energiska glöden som de besitter. Sångaren och frontmannen Joel O’keffe verkligen lyser när han springer runt överallt på scenen, slår sönder ölburkar mot huvudet och klättrar allra högst upp i ljusriggen(!).


Detta är verkligen ett band som älskar vad de gör, och när man har det så har man nästan alltid ett vinnande koncept. Att sedan blanda det med den partydoftande rock n roll a la AC/DC som kanske inte är den mest originella, men som gör bandet nästan perfekt för en festival som Sweden Rock Festival. Jag hoppas att det inte dröjer lika länge innan bandet står här på scenen igen.

Betyg: 7/10
Bäst: “Chewin The Fat”
Sämst: –

9 Shares
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
MÅNADENS RECENSIONER
FILM
LIVE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter