ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

ANNIHILATOR – Sweden Rock Festival 2014-06-06

annihilator-srf2014-480
Många medlemmar har kommit och gått i Annihilator genom åren, och så har även bandets kvalité. Grundaren Jeff Waters driver nu bandet tillsammans med Dave Padden som idag gav oss en medioker konsert som lämnade mycket att önska.

Redan bland de inledande låtarna ger de oss den härligt thrashiga ”King Of The Kill” som enligt mig står sig som en av bandets bättre låtar. Personligen tyckte jag att de borde ha fortsatt på det spåret och gett oss mer klassiska låtar som till exempel ”The Fun Palace”. Men istället så väljer de att framföra några låtar från deras senaste ljumma alster ”FEAST” – och spelar för många låtar från bandets tredje och relativt kommersiella platta som jag har mycket svårt för att se någon som helst kvalité i. Men visserligen framför de ändå låtar som ”Welcome To Your Death” och ”Phantasmagoria” på ett mycket bra sätt.


Bandet verkar inte riktigt känna sig hemma på scenen och Jeff Waters var typ den enda som egentligen sökte kontakt med publiken, mycket av detta kunde dock bero på att Dave Padden hade något mildare krångel med sin gitarr och bandets stora hitlåt ”Alison Hell” blev inte riktigt som förväntat. De avslutar sedan med ”Human Insecticide” och det var inte bara jag som blev besviken när det inte blev någon encore.

Betyg: 5/10
Plats: Sweden Stage, Sweden Rock Festival
Datum: 2014-06-06
 

0 Shares
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
MÅNADENS RECENSIONER
FILM
LIVE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter