ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

JAKE E LEE’S RED DRAGON CARTEL – Liverecension från SWEDEN ROCK FESTIVAL 2014-06-05

JakeELee srf2014 EffieTrikili 480

Jake e lee är kanske den anonymaste gitarristen som lirat med Ozzy, det är svårt att synas bredvid giganter som Zakk Wylde och Randy Rhoads. Men för oss som håller Jake som en av de absolut bästa strängbändarna i världen var förväntningarna minst sagt höga när det var dags för honom att inta srfs scen för första gången! 

Konserten sparkar igång med “The Ultimate Sin” och det första som märks är att Jake har verkligen omgett sig med grymma musiker, sångaren Darren har ett sjukt bra pipa! Vidare till nya skivans bästa spår “Decieved” och där slår olyckan till! Jakes gitarr börjar strula och bandet får avbryta låten för att det ska kunna ordnas. Detta händer hela tre gånger och det sätter verkligen en tråkig prägel på en spelning som skulle ha kunnat vara fantastiskt. Bandet sköter dock det hela med humor, och det drar inte ner humöret hos någon. 


Setlisten täcker hela Jakes karriär, men fokuserar främst på hans Badlands tid, något som undertecknad kan känna är lite tråkigt, då jag gärna hade hört något mer från Ozzy tiden. Men när sista låten, “Bark at the moon”, drar igång går det inte att stå still och allsången är ett faktum! Jag går därifrån nöjd, Jake is back! 

Betyg 7/10
Bäst: Decieved och Bark At the Moon
Sämst: Gitarrstrulet

Foto: Effie Trikili – Rocknytt.net

25 Shares
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
MÅNADENS RECENSIONER
No posts found with these parameters. Try to remove some filters.
FILM
LIVE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter