VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Punklegenderna Bad Religion till Furuvik i sommar

377 Shares

Med 17 studioalbum sedan starten 1980 har Bad Religion gjort sig värda att titulera sig ett av världens mest framgångsrika punkband. Förra året kom deras kritikerrosade album ”Age Of Unreason” och i sommar väntar en europaturné, som kommer till Furuviks Stora Scen den 8 augusti kl. 20.00.

Sedan starten 1980 har Bad Religion varit ständigt närvarande i punkvärlden och de har gått från att ha varit ett underground-band i Los Angeles till att bli kultförklarade och punklegendarer med låtar som ”American Jesus” och ”21st Century (Digital Boy)”. Trots bandets långa liv har de aldrig slutat återuppfinna sitt sound vilket de bevisar på deras senaste album ”Age Of Unreason” som kom 2019. Vi är stolta över att få presentera Bad Religion på Stora Scen den 8 augusti kl. 20.00.


– Bad Religion är riktiga legendarer och vi är stolta över att få ha dem på vår Stora Scen i sommar, säger Nina Tano, VD på Furuvik.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter