Mustasch Skogsröjet 2019
Foto: Effie Trikili

Mustasch gör elva Sverigespelningar i vinter

Mustasch gör sig redo för ännu en turné på hemmaplan.

Med det tionde albumet i hand gör sig Mustasch redo för ännu en turné på hemmaplan. I vinter återvänder våra svenska rockgiganter från den stundande Europaturnén för att möta sina svenska fans under “Killing It For Life Tour”.

Biljetter släpps på måndag kl 10.00 via Live Nation.se

Rockfavoriterna är tillbaka! I fredags släppte Mustasch sitt första album på eget label. Det är deras andra album som släpps på kort tid men denna gång har bandet haft möjlighet att enbart lyssna till sig själva när det kommer innehållet på albumet. Det resulterade i åtta låtar rakt från själ och hjärta. Mer Mustasch helt enkelt.

Med på albumet finns bland annat senaste singeln ”Before A Grave” som bär det tunga men livsviktiga budskapet om kampen mot självmord bland män. Låten stöttar kampanjen #whatiswrong som bandet startade i våras i samband med släppet av låten ”What Is Wrong”. Hittills har kampanjen samlat in hundratusentals kronor till stödorganisationen Mind.

Just nu är Mustasch ute på en fullspäckad Europaturné tillsammans med Motorjesus och svenska DYNAMITE. I slutet av januari återvänder de till Sverige och Norden för turnén ”Killing It For Life Tour”.

Biljetter släpps kl 10.00 på måndag den 25/11 via www.livenation.se.

Datum:
30/1 – Trädgår’n, Göteborg
31/1 – KB, Malmö
01/2 – Fållan, Stockholm
14/2 – Nöjesfabriken, Karlstad
15/2 – Lokomotivet, Eskilstuna
21/2 – The Tivoli, Helsingborg
22/2 – Frimis Salonger, Örebro
26/2 – Folkparken, Skellefteå
27/2 – Katalin And All That Jazz, Uppsala
28/2 – Gasklockorna, Gävle
29/2 – Arbis, Norrköping

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER