VECKANS TOPPNYHETER
Inga inlägg hittades.
MEST DELAT I VECKAN
FLER ARTIKLAR

Bombus gör två Sverigespelningar i januari

15 Shares

Högaktuella med nya albumet Vulture Culture som släpptes förra veckan är det dags för Bombus att spela i Stockholm och Göteborg! Tillsammans med Horndal som support spelar de på Debaser Strand i Stockholm fredag den 24 januari och dagen efter på Pustervik i Göteborg lördag den 25 januari!

Biljetter släpps måndag den 25 november kl 10.00 via LiveNation.se

Sedan bandets tidiga dagar har Bombus utvecklats till ett av de mest explosiva och karismatiska hårdrockbanden i världen. Från deras grymma självbetitlade debutalbum från 2010 till de extravaganta riffen på The Poet & The Parrot har göteborgarna aldrig anpassat sig efter trender eller förlitat sig på en enkel formel. Istället har de genom obestridlig låtskrivarkraft och intensiva nivåer av kreativ energi drivit framåt och gjort sig förtjänta av ett formidabelt rykte som ett otroligt underhållande liveband på vägen.Deras mest färgstarka och livfulla album hittills – Vulture Culture – släpptes härom veckan och har fått lysande recensioner av Aftonbladet som skriver att ”Händelseförloppet går med enkelhet att översätta till vad som händer i mötet med bra musik och band som Bombus. Attraktionen till ”Vulture culture” är omedelbar. Uppskruvade ”(You are all just) human beings” får pulsen att öka och blodet att pumpa snabbare.”

Vulture Culture ger tydliga bevis på att Bombus är bandet som världen behöver just nu. Upplyftande låtar levererade med maximal passion som återges i öronbedövande multidimensionell elegans, med oändliga riff och skarpa melodier.

Datum 2020
24/1 – Debaser Strand, Stockholm
25/1 – Pustervik, Göteborg

Biljetter
Biljetter släpps måndag den 25 november kl 10.00 via LiveNation.se

15 Shares
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter