Foto: Robert Hellström

Bombus gör två Sverigespelningar i januari

Högaktuella med nya albumet Vulture Culture som släpptes förra veckan är det dags för Bombus att göra två Sverigespelningar.

Högaktuella med nya albumet Vulture Culture som släpptes förra veckan är det dags för Bombus att spela i Stockholm och Göteborg! Tillsammans med Horndal som support spelar de på Debaser Strand i Stockholm fredag den 24 januari och dagen efter på Pustervik i Göteborg lördag den 25 januari!

Biljetter släpps måndag den 25 november kl 10.00 via LiveNation.se

Sedan bandets tidiga dagar har Bombus utvecklats till ett av de mest explosiva och karismatiska hårdrockbanden i världen. Från deras grymma självbetitlade debutalbum från 2010 till de extravaganta riffen på The Poet & The Parrot har göteborgarna aldrig anpassat sig efter trender eller förlitat sig på en enkel formel. Istället har de genom obestridlig låtskrivarkraft och intensiva nivåer av kreativ energi drivit framåt och gjort sig förtjänta av ett formidabelt rykte som ett otroligt underhållande liveband på vägen.

Deras mest färgstarka och livfulla album hittills – Vulture Culture – släpptes härom veckan och har fått lysande recensioner av Aftonbladet som skriver att ”Händelseförloppet går med enkelhet att översätta till vad som händer i mötet med bra musik och band som Bombus. Attraktionen till ”Vulture culture” är omedelbar. Uppskruvade ”(You are all just) human beings” får pulsen att öka och blodet att pumpa snabbare.”

Vulture Culture ger tydliga bevis på att Bombus är bandet som världen behöver just nu. Upplyftande låtar levererade med maximal passion som återges i öronbedövande multidimensionell elegans, med oändliga riff och skarpa melodier.

Datum 2020
24/1 – Debaser Strand, Stockholm
25/1 – Pustervik, Göteborg

Biljetter
Biljetter släpps måndag den 25 november kl 10.00 via LiveNation.se

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
RELATERADE NYHETER
SENASTE NYTT
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER