VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE

10cc till Sverige

Den legendariska gruppen från Manchester kommer till Sverige i början av våren och ger konserter i Jönköping, Malmö, Stockholm och Göteborg.

Biljetterna släpps torsdag 26 september kl 10.00 via Livenation.se


Det brittiska rockbandet har sedan glansdagarna på 70-talet lyckats med det omöjliga – att tillfredsställa både sina fans och kritiker i över 50 år. Gruppen som bildades 1972 består idag av Graham Gouldman, Rick Fenn, Mick Wilson, Mike Stevens och Paul Burgess, har med sin säregna ljudbild och musikaliska passion för teknisk skicklighet och komplexa uppbyggnader sedan starten lyckats paketera sin musik i ett snyggt popfodral som både fängslar och fascinerar på samma gång.

Med en sångbok som innehåller låtskatterna Wall Street Shuffle, Dreadlock Holiday, The Things We Do For Love, I’m Not In Love, Art For Art’s Sake, Rubber Bullets, och många fler är det ingen överraskning att 10cc har en hängiven skara fans över hela världen.

Frontmannen Graham Gouldman har sagt: “Det här är så nära som Du någonsin kommer att höra det perfekta 10cc. Hit efter hit efter hit. Det är obevekligt. Vi visar ingen barmhärtighet.”

I februari 2018 uppträdde 10cc inför fullsatta hus i Stockholm (Cirkus), Uppsala (UKK), Göteborg (Pustervik) och Malmö (Slagthuset´s Teater). Nu får Stockholm, Göteborg, Jönköping och Malmö chansen att se dem på följande datum och platser:

31 januari – Konserthuset, Jönköping

1 februari – Malmö Live, Malmö

2 februari – Stockholm Waterfront, Stockholm

3 februari – Lorensbergsteatern, Göteborg

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link