Dream Theater - Tons Of Rock 2019

Dream Theater firar 20-årsjubileum med två spelningar

De amerikanska progmetalpionjärerna Dream Theater kommer i början av nästa år att genomföra två konserter med temat ”Distance Over Time Tour – Celebrating 20 years of Scenes From A Memory”.

Dream Theater firar 20-årsjubileumet av Scenes From A Memory i Stockholm.

De amerikanska progmetalpionjärerna Dream Theater kommer i början av nästa år till Stockholm för att genomföra två konserter med temat ”Distance Over Time Tour – Celebrating 20 years of Scenes From A Memory”.

14 januari: Stockholm, Cirkus
15 januari: Stockholm, Cirkus

Det var hösten 1999 som Dream Theater släppte det banbrytande konceptalbumet Metropolis Part 2: Scenes From A Memory. För att fira 20-årsjubileet kommer bandet göra en turné där de framför albumet i sin helhet och dessutom övriga hits samt låtar från den senaste skivan Distance Over Time.

Förbered er på två helkvällar med det allra största och viktiga progmetalbandet!

Biljetter släpps 16 september klockan 10.00 på:
14 januari: https://www.ticketmaster.se/event/557195
15 januari: https://www.ticketmaster.se/event/557211

PRE-SALE
För dig som är prenumerant av våra nyhetsbrev kommer det att finnas möjlighet till förköp innan biljetterna släpps till allmänheten. Den 12 september 10.00 kommer du att kunna köpa biljett. Om du inte redan är prenumerant så anmäl dig senast 09:00 den 12 september på www.triffidanddanger.se (Biljettlänk mailas ut 09:30 den 12 september)

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER