VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Lamb of God, Kreator och Power Trip gör gemensam spelning i Sverige

72 Shares

Ett ofattbart starkt paket bestående av amerikanska Lamb Of God, tyska Kreator och amerikanska Power Trip kommer till Sverige för en exklusiv spelning.

27 mars 2020 kommer att bli en högtidsdag för alla som är intresserade av hård musik.

Lamb of God har sedan de slog igenom med ”New American Gospel” från 2000 varit en av de starkast lysande stjärnorna bland hård amerikansk metal. De har turnerat med de flesta stora banden inom genren och vi såg dem senast i Sverige i somras när de spelade tillsammans med Behemoth på Partille Arena.Kreator bildades 1982 i Essen och med plattor som ”Pleasure To Kill” och ”Terrible Certainty” etablerade de sig snabbt som ett av europeisk thrash metals största band. De ses med rätta som legender inom thrash.

Betydligt nyare är Power Trip från Texas. De debuterade 2013 med ”Manifest Decimation” och de släppte sin senaste platta 2017.

27 mars: Stockholm, Fryshuset Arenan

Biljetterna kostar 495 kr och släpps 6 september 10:00 på https://secure.tickster.com/ljtj3wh4mn5nctw

PRE-SALE
För dig som är prenumerant av Triffid and Dangers nyhetsbrev kommer det att finnas möjlighet till förköp innan biljetterna släpps till allmänheten.
Den 4 september 10.00 kommer du att kunna köpa biljett. Om du inte redan är prenumerant så anmäl dig senast 09:00 den 4 september på www.triffidanddanger.se

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter