VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Alter Bridge, Shinedown och The Raven Age gör Sverigespelning i höst

I över 15 år har Alter Bridge varit ett band som suddat ut gränsen mellan hårdrock och heavy metal. Med grunden i det sound som skapat en global fanbase för det hyllade bandet – återvänder de med bandets sjätte studioalbum: “Walk The Sky”, som släpps i oktober. Dessutom åker bandet ut på turné i samband med albumsläpp! Lördag 16 november kommer Alter Bridge (och Shinedown + The Raven Age!) till Hovet i Stockholm!

Biljetter släpps onsdag 19 juni kl. 09.00 via LiveNation.se


18 oktober släpps bandets sjätte album, efter otaliga succéer. Det 14 spår långa albumet blir en given höjdpunkt i Alter Bridges produktiva karriär. Bandet, som består av Myles Kennedy (sång/gitarr), Mark Tremonti (gitarr/sång), Brian Marshall (bas) och Scott Phillips (trummor), har inspirerats av alla tidigare släpp – men med ambitionen att skapa något helt nytt.

Första singeln, “Wouldn’t You Rather” släpps 28 juni och vi är mer än peppade! Förutom nytt material så lär vi få höra klassiker som “Metalingus”, “Addicted to Pain”, “Watch Over You” och “Blackbird” på Hovet. Och som om inte Alter Bridge vore nog så är Shinedownspecial guest för kvällen – som öppnas av The Raven Age.

Lördag 16 november – Hovet i Stockholm. Skriv ner det i kalendern!

Datum
Lördag 16 november – Hovet, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps onsdag 19 juni kl. 09.00 via LiveNation.se

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT