VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Motionless In White släpper album – kommer till Sverige

12 Shares

Nytt album är på G från Motionless In White! 7 juni släpps bandets femte album: “Disguise”. Nyligen släppte bandet också de två första låtarna från det kommande albumet: “Brand New Numb” och albumets huvudspår “Disguise”. Till vår stora glädje innebär det också att bandet återvänder till Sverige i höst! 24 november blir det återigen fullt ställ på Fryshuset i Stockholm – med Pennsylvania’s finest – Motionless In White!

Biljetter släpps fredag 17 maj kl. 11.00 via LiveNation.se


Motionless In White är bandet som blandar metalcore, gothic metal och industrial metal till en unik mix. Ledda av sångaren Chris “Motionless” Cerulli har bandet på kort tid blivit ett av de mest älskade i metalcorevärlden.

Snart kommer bandets femte album och nu har bandet, som leds av den extravaganta sångaren Chris “Motionless” Cerulli, fått ett nytt tillskott i form av Ice Nine Kills hyllade basist Justin Morrow!

Nu är det bara att se fram emot det nya albumet – och konserten i Stockholm 24 november!

Datum
24/11 – Fryshuset, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps fredag 17 maj kl. 11.00 via LiveNation.se

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter