VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Powerwolf och Gloryhammer till Sverige i höst

54 Shares

Det tyska power metal-bandet Powerwolf kommer i höst till Sverige för två konserter tillsammans med skotsk-schweiziska Gloryhammer.

Powerwolf är ett av de mest populära nyare power metal-banden. De slog igenom 2013 med albumet “Preachers Of The Night” som gick in på förstaplatsen på den tyska albumlistan. De har vid ett flertal tillfällen spelat inför utsålda hus i Sverige. Även runt om i Europa har de gjort utsålda turnéer och de har headlineat flera av de europeiska hårdrocksfestivalerna. Förra året släpptes den senaste plattan “The Sacrament Of Sin” och nu är det dags för dem att ännu en gång glädja den europeiska publiken med en turné.

Gloryhammer bildades av Alestorm-sångaren Christopher Bowes men består framför allt av schweiziska musiker. Här bjuds på storslagen symfonisk power metal av allra högsta kvalitet.


I höst är det alltså dags för de här två banden att göra en gemensam turné som kommer att bli rena drömmen för power metal-fans. Den här turnén vill man inte missa om man gillar power metal!

16 november: Stockholm, Fryshuset Arenan
17 november: Göteborg, Trädgårn

Biljetter släpps den 1 mars kl 10:00 på www.triffidanddanger.se

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter