Foto: Robert Hellström

Airbourne till Sverige i höst

Australiensiska Airbourne är en kraft utan dess like. Direkt från "Down Under" kommer rockbandet ledda av sångaren Joel O'Keeffe – till Sverige för två konserter i höst!

Australiensiska Airbourne är en kraft utan dess like. Direkt från “Down Under” kommer rockbandet ledda av sångaren Joel O’Keeffe – till Sverige för två konserter i höst! Två helger är räddade: lördag 5 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm och fredag 11 oktober på Trädgår’n i Göteborg!

Biljetter släpps fredag 1 mars kl. 10.00 via LiveNation.se

Med låtar som “Runnin’ Wild”, “Live It Up”, “Rivalry” och “Breakin’ Outta Hell” (från skivan med samma namn) har Airbourne på kort tid blivit ett av världens mest populära hårdrocksband. Och alla som har sett kvartetten live kan intyga om att Airbourne är en upplevelse utöver det vanliga.

Bandets sound och attityd är unikt men visar också tydliga influenser från band som AC/DC, Def Leppard, Thin Lizzy och Motörhead. Ledda av sångaren/gitarristen Joel O’Keeffe (med brorsan Ryan O’Keeffe på trummor) har bandet stormat fram som en orkan i rockvärlden.

Airbournes musik har figurerat i allt från TV-spel (Guitar Hero, Rock Band, NHL m.m.) till filmer och som signaturmelodi till WWE wrestling i USA. I Sverige har bandet redan blivit näst intill kultförklarade – och är en av de mest önskade liveakterna i landet.

Nu ser vi fram emot två efterlängtade konserter på svensk mark i höst!

Datum
Lördag 5/10 – Münchenbryggeriet, Stockholm
Fredag 11/10 – Trädgår’n, Göteborg

Biljetter
Biljetter släpps fredag 1 mars kl. 10.00 via LiveNation.se

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
RELATERADE NYHETER
SENASTE NYTT
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER