VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Raubtier är tillbaka med ny skiva och Sverigeturné

801 Shares

Raubtier slog igenom med dunder och brak på den svenska hårdrocksscenen för 10 år sedan med albumet ”Det finns bara krig” och låten ”Kamphund” som blev en nationell radiohit.
Med ett unikt sound av taktfast industriell metal och texter sprungna ur den norrländska karga myllan har de gått från klarhet till klarhet med utsålda turnéer och guldskivor som följd.

Nu är det dags för Raubtier att släppa sitt sjätte album och i samband med det att för första gången sedan 2016 ge sig ut på turné igen!


Eller som Hulkoff säger:
“Det är med stor glädje som jag härmed delger er de spikade turnédatumen för Rovdjurets kommande härnadståg. Det är en särdeles minnesvärd turné, inte bara för att den manifesterar vårt tioårsjubileum för Raubtiers debutalbum. Denna gången till ära, sjunger alla involverade orkestrar helt och hållet på Svenska. De band som följer med oss ut i höst är folkmetal-krigarna från Västerbotten i ”Utmarken”, och de apokalypsrockande mörkermännen ”Alfahanne” som härstammar från Eskilstuna”.

Datum:
4/10 – Trädgårn, Göteborg
5/10 – KB, Malmö
10/10 – Södra Teatern, Stockholm
11/10 – Frimis Salonger, Örebro
12/10 – Arbis, Norrköping
24/10 – Katalin, Uppsala
25/10 – Liljan, Borlänge
26/10 – Folkets Park, Huskvarna

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter