VECKANS TOPPNYHETER
MEST DELAT I VECKAN
FLER Konsert

Flera rockakter klara till ny festival i Stockholm

44 Shares

När en av världens största festivaler gör efterlängtat nedslag på svensk mark 28-29 juni är det tillsammans med några av världens och landets absolut tyngsta och mest betydelsefulla artister.

Lollapalooza kan stolt presentera stadion-giganterna Foo Fighters som gör sin första Stockholmsspelning på över 8 år. Brittiska giganterna Bring Me The Horizon, världens just nu hetaste nya band Greta Van Fleet, The Hives, The Hellacopters och Halestorm är några av rockakterna som presenterades under gårdagens bandsläpp. Totalt släpptes 29 artister och fler kommer tillkomma.

Biljetterna, inkl VIP- och familjebiljetter, släpps idag onsdag kl 9.00 via lollastockholm.comPsst…
Förra veckan släpptes ett begränsat antal biljetter till försäljning till de som signat upp på Lollapaloozas nyhetsbrev. Biljetterna var så kallade Blind Bird-biljetter och Lolla-fans från hela världen hängde på låset och biljetterna sålde slut samma stund som de släpptes.

Glöm inte att musik känner ingen ålder och på Lollapalooza Stockholm kan du ta med dig barnen och se dina favoritband för att sen dra er tillbaka till Kidzapalooza – vårt familjeområde fullt med underhållning och aktiviteter som uppmanar till lekfullhet och kreativitet. Programmet för Kidzapalooza släpps till våren.

Håll dig uppdaterad
Mer info kommer presenteras löpande. Håll dig uppdaterad och registrera dig för Lollapalooza Stockholms nyhetsbrev på hemsidan, följ oss på Instagram och Facebook (@lollapaloozase) och gå med i det officiella Facebook-eventet här: https://www.facebook.com/events/247721729120356/

För fullständig artist-lineup och mer info om biljetter, Kidzapalooza och mycket mer: www.lollastockholm.com

44 Shares
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Relaterade artiklar

RELATERADE ARTIKLAR

VIDEOPREMIÄR

VIDEOPREMIÄR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!