VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE

Cancer Bats besöker Sverige

Hardcore- och punkbandet Cancer Bats besöker Sverige nästa vår.

Cancer Bats har i 13 års tid, med sex studioalbum, tre Juno Award-nomineringar och evigt turnerande gjort sig till ett självklart namn i hårdare musikaliska kretsar. 2018 påbörjades ett nytt kapitel när deras sjätte fullängdare ”The Spark That Moves” släpptes utan förvarning och helt själva. Med en ny glöd, samma intensitet, en stor dos svett och ”fuck all”-attityd är det dags för ett nytt Sverigebesök nästa vår!


Det kanadensiska bandet, med ursprung i Toronto, har på sin nya fullängdare tagit vidare den råa energi som kommit att bli bandets kännetecken. Albumet tog sin form förra vintern, innan det släpptes löst i våras, och spelades in i Winnipeg tillsammans med JP Peters (Propagandhi) och hyllade producenten Eric Ratz, (producent till “Hail Destroyer”, “Bears Mayors Scraps & Bones” och “Dead Set On Living”). Deras gemensamma insikter, har stalkat ut en ny explosiv riktning. Helt enkelt Cancer Bats när de är som bäst – lika delar melodiskt som aggressivt. Som alltid utgörs det av en cocktail av genrer – från hardcore, punk och sludge till metal.

Redan nu kan vi utlova en av vårens svettigaste kvällar när Cancer Bats kommer på besök. 23 mars är det obligatorisk närvaro på Klubben vid Fryshuset.

Biljetterna släpps till försäljning på fredag den 9 november kl. 11.00 via eventim.se.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter