VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Ny showcasefestival i hjärtat av Stockholm: Frontiers Rock Sweden

Efter succér med labelkvällar i Milano och Los Angeles kan nu Frontiers Records presentera den första upplagan av Frontiers Rock Sweden.
Detta är en showcasefestival med band från labeln som äger rum 13 oktober på Fryshuset Klubben i Stockholm. Kvällen arrangeras i samarbete med Triffid And Danger Concerts och Truck Me Hard.

Festivalen kommer att innehålla följande band:
ECLIPSE
Ett av de allra populäraste banden på Frontiers-labeln är Eclipse och det är nu dags för dem att spela i Stockolm igen. Det här blir en specialspelning där det blir några musikaliska överraskningar. Mer info kommer inom kort!


THE DARK ELEMENT
The fantastiska projektet med Anette Olzon (ex-Nightwish) och Jani Liimatainen (ex-Sonata Arctica, Cain’s Offering) kommer att göra en spelning med alla hitsen från deras debutalbum.

Annons:

CRAZY LIXX
Dags för party med det här grymma rockbandet från Malmö. Även Crazy Lixx kommer att spela lite överraskande material som det snart kommer mer info om.

ONE DESIRE
Den här finska melodiska rockkvartetten tog världen med storm när den självbetitlade debuten släpptes 2017. Nu arbetar de på uppföljaren men tar ett kort avbrott för att komma till Frontiers Rock Sweden.

PERFECT PLAN
Från Örnsköldsvik kommer det här bandet som nyligen gjorde sin livedebut på Frontiers Rock Festival i Italien. Nu kommer de söderut för att bjuda på sin melodiska rock.

CREYE
Ett av de allra mest lovande banden inom melodisk rock är Creye, de är redan bekräftade för festivaler som Melodic Rock Fest och Rockingham. Missa inte den här chansen att uppleva deras åttiotalsinfluerade AOR. Debutplattan kommer 12 oktober.

Biljetter finns på https://www.tickster.com/…/eca5uh1hlg3ufax/2018-10-13/front…

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT