Rival Sons återvänder till Gröna Lund

Med ett sjätte album på gång och utsålda arenor världen över har de etablerat sig som ett av de mest hyllade och snabbast växande rockbanden just nu. I juni återvänder Rival Sons till Gröna Lunds Stora Scen.

Med ett sjätte album på gång och utsålda arenor världen över har de etablerat sig som ett av de mest hyllade och snabbast växande rockbanden just nu.
De gjorde en bejublad spelning på Gröna Lund förra året, och trots att konsertprogrammet redan är färdigbokat kunde vi inte hejda oss när vi fick chansen. Den 16 juni får vi återse Rival Sons på Gröna Lunds Stora Scen.

Rival Sons bildades 2009 ur askan av gitarristen Scott Holiday’s tidigare band Black Summer Crush och består förutom Holiday själv av sångaren Jay Buchanan, trummisen Mike Miley och basisten Dave Beste. Blott ett år efter bildandet av rockbandet spelade Rival Sons som förband till AC/DC, Alice Cooper och Kid Rock. De har totalt fem album i bagaget och ett sjätte väntas släppas under året. De gör succéartade spelningar världen över, inte minst på Gröna Lund förra året. Trots att konsertsommaren redan är färdigbokad tvekade vi inte när vi fick chansen att boka dem igen. Den 16 juni kan vi återigen bjuda Stockholmarna på rock i världsklass, när Rival Sons återvänder till Stora Scen på Gröna Lund.

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
RELATERADE NYHETER
SENASTE NYTT
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER