Kataklysm och Hypocrisy spelar tillsammans i Sverige i höst

I höst gör kanadensiska Kataklysm och svenska Hypocrisy en co-headineturné över hela Europa som gör två stopp i Sverige.

I höst gör kanadensiska Kataklysm och svenska Hypocrisy en co-headineturné över hela Europa som gör två stopp i Sverige.

Datumen är:

6 november: Göteborg, Trädgårn
7 november: Stockholm, Fryshuset

Turnén som startar i i Tyskland 18 oktober har fått namnet Death…Is Just The Beginning.

I juni släpper Kataklysm sin nya platta “Meditations” och samtidigt är Hypocrisy tillbaks efter flera års frånvaro. Det här kommer att bli höstens hårdaste turné.

Maurizio Iacono i Katklysm säger följande:
“Vi har pratat om det här i över två år och nu äntligen funkar det både för oss och våra bröder i Hypocrisy att turnera tillsammans igen. Det är 15 år sedan vi senast turnerade tillsammans. Missa inte den här turnén, du kommer bara att få en chans!”

Peter Tägtgren i Hypocrisy tillägger:
“Jag hoppas ni är lika peppade som vi är. Vi är jätteglada över att dra igång Hypocrisy igen. Den här turnén kommer att bli en sammanfattning av allt kaos som Hypocrisy skapat under åren. Vi syns!”

Biljetter släpps 6 april 10.00 på www.tickster.com/sv/p/triffid-and-danger.

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER