exodus srf15 484

Exodus till Sverige i sommar

Thrashveteranerna i Exodus intar Sverige och Gröna Lund i sommar.

Thrashveteranerna i Exodus intar Sverige och Gröna Lund i sommar.

De har spelat sedan 1979 i olika konstellationer och härstammar likt genre-kollegorna Metallica också från Kalifornien. Senaste plattan ”Blood In, Blood Out” kom 2015 och totalt har de sålt över 5 miljoner album världen över. Under 2018 väntas bandet släppa ett helt nytt album och den 18 juni kliver Exodus ut på Gröna Lunds Lilla Scen.

Thrash metal passar förvånansvärt bra in på Stockholms anrika tivoli. Tidigare har storheter som Slayer och Megadeth gjort hårda och grymma framträdanden. I år är det Exodus tur. I olika konstellationer, men med samma intensitet i musiken, har bandet släppt tio album sedan starten 1979. Under 2018 kommer helt nytt material från Exodus, och den 18 juni har det blivit dags för Exodus att föra thrash metal-traditionen vidare, då de intar Gröna Lunds Lilla Scen.

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER