VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE

Nick Cave And The Bad Seeds kommer till Sverige

Häromveckan spelade de på Ericsson Globe och hyllades till skyarna av kritiker – nu är det klart att Nick Cave & The Bad Seeds återvänder till Sverige redan i sommar.

Denna gång är det Rättvik och vackra Dalhalla som står värd när bandet kommer på återbesök den 15 juni. Biljetterna släpps via Live Nation fredagen den 10 november kl 10.00.


Konserten i Stockholm för några veckor sedan hyllades av både fans och kritiker. Aftonbladet beskrev konserten som ”en kväll av förnyad tro på den riktigt explosiva rockmusikens helande kraft” och ”en känsla av spirande hopp, rent av eufori”, medan Expressen skrev: ”magiskt mässande rock’n’roll”.

Nick Cave & The Bad Seeds har sålt över 5 miljoner album och deras sound har påverkat och inspirerat tusentals arister och fans världen över. Nu är det alltså klart att de återvänder redan i sommar. Nick Cave & The Bad Seeds på Dalhalla kommer att bli en av årets musikaliska höjdpunkter!

DATUM
15.6 – Dalhalla, RättvikFÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link