VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
motionless-in-white-band484

Motionless In White besöker Sverige nästa år

Det är inte bara The Office som gjort Scranton, Pennsylvania känt. Metalcorebandet Motionless In White har sedan debuten “Creatures” (2010) ackumulerat fans världen över och med låtar som “Reincarnate” samt nya singlarna “Eternally Yours” och “LOUD” har bandet miljontals lyssningar. Aktuella med albumet “Graveyard Shift” kommer MIW äntligen till Sverige! Lördag 3 februari på Fryshuset i Stockholm!

Motionless In White är bandet som blandar metalcore, gothic metal och industrial metal till en unik mix. Ledda av sångaren Chris “Motionless” Cerulli har bandet på kort tid blivit ett av de mest älskade i metalcorevärlden.


Senaste albumet “Graveyard Shift” släpptes i våras, där man bland annat samarbetade med KoRn-sångaren Jonathan Davis för låten “Necessary Evil”. Det har snabbt blivit bandets mest populära album, med låtar som redan blivit MIW-klassiker.

Och live? Ja det är en helt otrolig upplevelse. När de spelade på Copenhell skrev Rockbladet så här bland annat:

Musikerna själva är precis lika lockande som musiken dom skapar och när Motionless In White kliver på scenen, är det från första andetaget ett fängelse man inte vill lämna.” – med 8/10 som betyg.

Nu längtar vi till lördag den 3 februari och MIW live på Fryshuset i Stockholm. Frågan är väl om lokalen står kvar på söndagen…


Datum 2018

3/2 – Fryshuset, Stockholm

Biljetter

Biljetterna släpps onsdag 20 september kl. 12.00. Mer info via livenation.se

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link