VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Rival Sons spelar i Sverige – redan om en månad!

249 Shares

Med fem släppta album och utsålda arenor världen över har de etablerat sig som ett av de mest hyllade och snabbast växande rockbanden just nu. Efter två hyllade och fullpackade gig i Stockholm 2017 (Annexet och Gröna Lund) är det nu Göteborgs tur! Ett av världens mest hyllade liveband kommer till Pustervik – redan den 5 oktober!

Biljetterna släpps fredag 8 september klockan 11.00 via LiveNation.se


Rival Sons bildades 2009 ur askan av gitarristen Scott Holiday’s tidigare band Black Summer Crush och består förutom Holiday själv av sångaren Jay Buchanan, trummisen Mike Miley och basisten Dave Beste. Blott ett år efter bildandet av rockbandet spelade Rival Sons som förband till AC/DC, Alice Cooper och Kid Rock.

Kort efter att det tredje albumet ”Head Down” släpptes 2012 gjorde bandet en mycket uppskattad spelning på Tyrol och senast i år två(!) hyllade gig, på Annexet och Gröna Lund i Stockholm. Med totalt fem album i bagaget och succéartade spelningar världen över kommer de äntligen till Göteborg!

Vi ses på Pustervik den 5 oktober!

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter