Metallica till Sverige för två konserter

Metallica kommer till Sverige för två konserter 2018!

Metallica SthlmFields EffieTrikili 480

Ja, det stämmer, Metallica kommer till Sverige för två konserter 2018! Idag presenterar de Europadelen av sin ”WorldWired Tour” som de är ute på just nu. Turnén följer släppet av succéalbumet ”Hardwired… To Self-Destruct” från i höstas och landar i Stockholm för två konserter i Ericsson Globe den 5 och 7 maj 2018. Som Special Guest på hela Europaturnén ser vi inga mindre än norska Kvelertak.

Biljetterna släpps nästa fredag den 24 mars kl 9.00.

Legacy Met Club-medlemmar kommer ha tillgång till ett förköp före ordinarie biljettsläpp från och med tisdag den 21 mars kl 10.00 till den onsdag den 22 mars kl 10.00. Fifth Member-medlemmar kommer ha tillgång till samma förköp från kl 11.00 den 21 mars.

I varje köpt biljett, via auktoriserad återförsäljare, ingår ett digitalt eller fysiskt ex av senaste albumet ”Hardwired… To Self-Destruct”. Information om hur du får albumet ges i bekräftelsemailet du får när du köpt din biljett, där kommer också info ges till alla som redan har albumet och av den anledningen vill ge bort det till någon. Notera att fraktkostnader tillkommer för det fysiska albumet.

Metallica samarbetar på denna turné med CID Entertainment som erbjuder flera olika paket för en större konsertupplevelse – premiumbiljetter, ”early access”-biljetter, ett besök på ”Memory Remains”-utställningen och Meet & Greet med bandet. För mer info om dessa paket, se: http://www.cidentertainment.com/…/metallica-europe-tour-20…/

”Hardwired… To Self-Destruct” släpptes 18 november 2016 och gick upp på albumlistornas förstaplatser runt om i världen. Albumet sålde över 800.000 ex bara första veckan. Albumet producerades av Greg Fidelman, James Hetfield och Lars Ulrich, och finns i olika upplagor via metallica.com

På denna konsert gäller personliga biljetter.

Metallica till Sverige för två konserter 1

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER