TheHives-bravalla-effietrikili-480

The Hives till Gröna Lund

65 Shares

[media-credit name=”Effie Trikili // Rocknytt.net” align=”alignnone” width=”480″]TheHives-bravalla-effietrikili-480[/media-credit]

De titulerar sig själva som världens bästa liveband, med rätta. Killarna från Fagersta har tagit världen med storm med låtar som ”Hate To Say I Told You So” och ”Walk Idiot Walk”. Den 8 september kl. 20.00 kliver de ut på Gröna Lunds Stora Scen.

The Hives bildades 1993 i Fagersta och har genom sin attityd och musik erövrat rockvärlden. De har uppträtt i de största amerikanska TV-showerna, vunnit Grammis, P3 Guld, Regeringens Musikexportpris och varit förband åt både The Rolling Stones och AC/DC. I höstas hjälpte bandets sångare Pelle Almqvist till att slå insamlingsrekord, som en av årets programledare för Musikhjälpen. De har inte spelat på Grönan sedan september 2014, men den 8 september kl. 20.00 kliver ett av världens bästa rockband, The Hives, ut på Stora Scen för femte gången.– Jag älskar The Hives, både deras musik och deras kaxiga attityd. Varje konsert de gjort hos oss har blivit en av sommarens höjdpunkter, säger Johan Tidstrand, Gröna Lunds ägare.

65 Shares
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Relaterade artiklar

VIDEOPREMIÄR

VECKANS TOPPNYHETER

VECKANS TOPPVIDEOS

Indoor Summer 2020

ALLA NYHETER


Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019

Följ oss på Facebook!