Jorn

NY LÅT: Jorn – Life On Death Road

Jorn har gjort nya låten ”Life On Death Road” tillgänglig för lyssning ...
Läs Mer
NYHETER

Megadeth besöker Gröna Lund

Foto: Anna Fabbri

De räknas som ett av de band som grundade thrashmetal för över 30 år sedan och med låtar som ”Peace Sells”, ”In My Darkest Hour” och ”Symphony of Destruction” har de blivit legendarer i genren. De har aldrig förr spelat på Gröna Lund, men den 30 juli kliver sångaren Dave Mustaine och Megadeth ut på Stora Scen.

Megadeth bildades i Los Angeles 1983 av sångaren Dave Mustaine och deras första album ”Killing Is My Business…And Business Is Good!” kom 1985. Sedan dess har deras skivor sålt i över 38 miljoner exemplar och 2016 kom deras 15:e studioalbum ”Dystopia”. Tillsammans med Metallica, Slayer och Anthrax hör Megadeth till vad som kallas för ”The Big 4” i thrashmetal-genren, men de har aldrig förr spelat på Gröna Lund. Den 30 juli kl. 20.00 bjuds Stockholmspubliken på thrashmetal i världsklass, när Megadeth kliver ut på Stora Scen.

– Megadeth är ett av thrashmetal-världens största band. De har aldrig förr spelat på Stora Scen och det känns otroligt kul att få skriva in detta i Stora Scens historiebok, säger Johan Tidstrand, Gröna Lunds ägare.

Ämnen

dave mustaine | megadeth

Relaterade artiklar

NY VIDEO: Megadeth – Conquer Or Die Megadeth har släppt en video till "Conquer Or Die" från sin senaste platta "Dystopia".
Tons Of Rock 2016 – Den kompletta festivalrapporten Tons of Rock 2016 ägde rum midsommarhelgen i Halden, Norge där band som Alice Cooper, Megadeth, Black Sabbath och Ghost spelade. Rocknytts fotograf An...
Fyll din midsommar med “Tons of Rock” Midsommar närmar sig med stormsteg, har du några planer? Om inte - här har du ett förslag! Rockfestivalen Tons Of Rock dundrar loss under midsommarhel...
Nick Menzas dödsorsak offentliggjord En rättsläkare i L.A. har nu fastställt vad det var som orsakade den forne Megadethtrummisen Nick Menzas alltför tidiga död.