W.A.S.P. kommer till Sverige med ”Re-Idolized”-turnén

Foto: Bengt Persson

2017 är det 25 år sedan det framgångsrika W.A.S.P.-albumet ”The Crimson Idol” släpptes.

För att fira det här hyllade och historiska albumet kommer W.A.S.P. att framföra hela skivan på den kommande världsturnén som fått namnet ”Re-Idolized: The 25th Anniversary of The Crimson Idol” . Givetvis kommer Sverige få besök under denna turnén med inte mindre än 8 stopp.

Turnén kommer att innehålla hela skivan och dessutom de tre saknade låtarna som från början var tänkt att ingå på albumet.

Konserten kommer att bli i två delar; den första delen blir hela ”The Crimson Idol” och den andra delen kommer att bestå av bandets övriga hits.

Datum:

25/9 – Göteborg, Trädgårn
26/9 – Stockholm, Fryshuset Arenan
2/10 – Luleå, Kulturens Hus
3/10 – Umeå, Idun
5/10 – Borlänge, Liljan
6/10 – Örebro, Conventum Kongress
7/10 – Gävle, Gasklockorna
10/10 – Helsingborg, The Tivoli

Ämnen

blackie lawless | wasp

Relaterade artiklar

W.A.S.P. – Liverecension Skogsröjet 2016-08-05 När moralpaniken var som störst under 80-talet stod Blackie Lawless högst upp på Wanted-listan med sågklingan fast i skrevet. Spolar vi sedan fram 30 ...
Chris Holmes: Jag kan tänka mig en återförening med W.A.S.P. om….. Chris Holmes berättar om sitt nya album, sin framtid och sin syn på W.A.S.P. i allmänhet och Blackie Lawless i synnerhet.
Skogsröjet släpper ny akt Rejmyre-stationerade Skogsröjet har släppt ytterligare en akt till 2016 års startfält.
Intervju med Blackie Lawless (W.A.S.P.) När W.A.S.P. släppte sitt debutalbum 1984 var jag en späd liten grabb på 13 år som precis börjat lyssna på h&ari...

Pin It on Pinterest

Shares
X